17 September 2016

Hola

Welcome world.

Dah lama tak berblogging, kini muncul dengan domain baru.. emm murah je, 1.50 dolar. Tukar domain memang rajin, menaip entri sangat tiada idea.

Ok la, actually a lot of things happened, mungkin boleh cerita dan share satu-satu.

For example, aku beli Phantom 3.. dua kali aku beli. kehkeh. New hobby, aerial photography. Fascinating, astonishing view from the sky.

And then pasal bonus, emm biasa laa budak-budak jakun, dapat bonus belas ribu mana tak jakun ;P

Then, about anxiety.. penyakit misteri.. takde la misteri sangat pun.. nanti boleh share tentang penyakit ni, actually ramai yang ada anxiety. To talk about this will take some times. Aku takde laptop, ini pun pakai laptop mak aku, baru sedap menaip dengan laju dan pantas. Nak tulis entri pakai iPad rasa macam kepala bana dia. hahaha. So iPad is useless for me. Mungkin aku tak reti guna untuk productivity kot, cuma tau guna untuk entertainment je. lalalala.

And then about marriage. I'm not ready yet for marriage, for some reasons. One of the reasons is takde siapa nak dekat aku. Sedih kan? hahaha.

My life has been dulled for few months.. emm betul ke term dull tu, entahlah nak.

Business, memang nak buat bisnes, tapi as usual, tiada idea nak buat bisnes apa. No product, no customer. Actually ada buat bisnes kecil-kecilan, jual frame quadcopter, tapi tu pun baru jual 2 je. hahaha. lepastu dah malas nak cari customer, tapi stok ada laa sikit lagi. murah je modal, rm200 gitu. tapi untung not bad.

Oklah, ni je aku nak type. Nak hias-hias tunggu aku rajin. Ni pun kira nasib baik aku menaip entri. Kahkahkah.

No comments:

Post a Comment

Komen kalau korang manusia!

What Anxiety Has Done To Me..

Hi everyone.. everybody.. oppa omma babuji.. unnie.. tomodachi to kanojo.. Assalamualaikum semua. Photo courtesy by Carolyn Rogers An...